روغن زیتون فرابکر اکسیر
::: توضیحات و خواص روغن زیتون در ادامه مطلب :::
#روغن_زیتون_بکر
روغن زیتون «بکر» چیست؟
در خصوص تفاوت بین روغن زیتون بودار و بیبو، باید گفت: روغن زیتون «بکر» روغنی است که حرارت ندیده به روشهای مکانیکی حاصل میشود، در حالی که روغن زیتون حرارت دیده 40 درصد از خاصیت خود را از دست میدهد.
روغن زیتون بکر در مقایسه با دیگر روغنها برای استحصال نیاز به روشهای شیمیایی نداشته و قابل هضمتر است ،اما در مقابل روغن زیتون تصفیه شده(بکر) که روغن بیبو نام دارد، برخی از ترکیبات موثر زیتون را از دست داده و کیفیت آن تحت تاثیر فرآیندهای شیمیایی به مراتب پایینتر از روغنهای بکر است.
متاسفانه برخی از متقلبان روغن زیتون را با روغنهای نباتی دیگر مثل روغن سویا یا کلزا ترکیب میکنند، لذا بیماران و افراد سالمی که به امید بهرهمندی از ویژگیهای ممتاز روغن زیتون اقدام به تهیه آن میکنند باید هنگام استفاده بوی آن را احساس کنند یا به طور جزیی بوی سبزی یا سیب را استشمام کنند، البته باید در نظر بگیریم که منجمد شدن روغن زیتون در مکانهای خنک و فصول سرد سال فرآیندی طبیعی است، ولی در دمای معمولی به حالت اولیه خود بر میگردد.
حرارت، اکسیژن و نور ارزش غذایی روغنها را پایین میآورد، از این رو بهتر است روغن زیتون در یخچال، دور از حرارت گاز و ظرف دربسته نگهداری شود، در واقع در شرایط مطلوب روغن زیتون حدودا شش ماه تا یک سال ماندگاری دارد، البته بهتر است روغنی بخریم که در قسمت قفسه عقب فروشگاه قرار دارد، چراکه نور شدید باعث فساد آن میشود.
روغن زیتون از چربی غیر اشباع یک زنجیرهای تشکیل شده و خطر بروز بیماریهای قلبی- عروقی را از طریق کاهش سطح LDL و افزایش سطح HDL پایین میآورد.
برای سفارش محصول و اطلاعات بیشتر عضو کانال قاصد سلامتی شوید و با ادمین در ارتباط باشید :)